Aqua – Sperrelag NB (2,8-7kg) – Knapper – Mommy Mouse

230 kr

1 på lager

Produsent: Mommy Mouse

Aqua – Sperrelag NB (2,8-7kg) – Knapper – Mommy Mouse

Aqua – Sperrelag NB (2,8-7kg) fra Mommy Mouse passer til de minste barna. Den har behagelige strikker mot lår og liv og myk pul polyester for den sensitive huden til en nyfødt baby. Det er en økonomisk tøybleieløsning med bleietrekk. Du kan legge innlegg rett i trekket eller du kan bruke det utenpå brettebleie/prefolds/formsydd. NB size er med knapper i lengden for å tilpasse bleien enda bedre. Du bør beregne 3 innlegg pr bleietrekk. Du kan bruke det noen ganger uten å vaske, det er nok å lufte. Du kan bruke cover sammen med dedikerte innlegg fra Mommy Mouse eller med det du liker best. Du kan også finne sperrelag i våre startpakker.

Mommy Mouse er kjent polsk produsent av tøybleier. Man kan kjøpe deres produkter i hele Europa. Mommy Mouse har stort fokus på kvalitet og produserer i trå med fair trade og less waste. Produsenten tar være på miljøet og ansetter syersker som bor i nærheten for å støtte lokalsamfunnet.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner eller blekemidler. Produsenten anbefaler å vaske i 40 – 60C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min. Tørker veldig fort. Får best absorberingsevne etter flere vask.

Laget av pulpolyester. Produsert  100% i Europa, Polen. Har alle sertifikater som tillater bruk på barn under 3 år, har Øko-Tex sertifikat

Antall knapperad

Festetype

Stoff

Strikk type