Arctos – Sperrelag XL (9-19kg) – Mommy Mouse

299 kr

Tomt på lager

Bestill via epost
Produsent: Mommy Mouse

Arctos – Sperrelag XL (9-19kg) – Mommy Mouse

Arctos – Sperrelag XL (9-19kg) – Mommy Mouse er et sperrelag i XL størrelse og passer til barn mellom 9 og 19kg. Denne sperrelag er laget med tanken om større barna og om bruk av nattbleier på nettene. Sperrelag er større og breiere slik at den skal dekke formsydd nattbleie. For å sikre nettene uten lekkasjer, produsenten anbefaler bruk av innlegg fra serien Escort og Junior.

Den har veldig tynn og myk pul, myke strikker. Mommy Mouse bruker materialer som vanligvis brukes i klær til ekstremsport for å sikre de beste termoregulerende effektene. Laget av høy kvalitets pul polyester. På innsiden deler av bleier er dekket med ekstra lag med pul for å minske muligheter for lekkasjer.

Her kan se utvalget av våre innlegg, brettebleier og prefolds. Mommy Mouse har tre typer innlegg i to størrelser, S/M og L/XL. Du kan velge innlegg med bambus, thermo eller fleece mot huden.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner eller blekemidler. Produsenten anbefaler å vaske i 40 – 60C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min. Tørker veldig fort.

Laget av pulpolyester og thermo. Produsert 100% i Europa, Polen. Har alle sertifikater som tillater bruk på barn under 3 år, har Oeko-Tex sertifikat, fairtrade produkt.

Mommy Mouse er en kjent polsk produsent av tøybleier. Man kan kjøpe deres produkter i hele Europa. Mommy Mouse har stort fokus på kvalitet og produserer i trå med fair trade og less waste. Produsenten tar vare på miljøet og ansetter syersker som bor i nærheten for å støtte lokalsamfunnet.