Aubergine – SIO ullsperrelag – pants OS (4-17kg) – merinoull – Magabi

279 kr

4 på lager

Produsent: Magabi

Aubergine – SIO ullsperrelag -pants OS (4-17kg) – merinoull – Magabi

Aubergine – SIO ullsperrelag – pants OS fra Magabi er laget av to lag merinoull som gjør det til en av de mest økologiske bleien. Det er en økonomisk tøybleieløsning med bleietrekk. Du kan legge innlegg rett i trekket eller du kan bruke det utenpå brettebleie /prefolds /formsydd. OS size har knapper i lengden for tilpasse størrelse til barnets vekst. Ull trenger ikke å bli vasket ofte, det er nok å lufte. Man vasker hvis den får avføring på seg eller begynner å lukte dårlig. Festes rundt barnet med knapper foran. De trenger først en lanolinkur, du kan lese om det på bloggen vår.

Kort fortalt om ullsperrelag SIO fra Magabi:

  • bleien passer for barn fra ca. 4-17kg, avhengig av kroppsbygning
  • 100% merinoull
  • knappsystem for justering av størrelse
  • kan brukes med formsydd bleie, brettebleie, prefold/preflat, eller innlegg
  • ull tøybleie settes i lanolinkur før første bruk
  • trenger ikke å vaske etter hver bruk, bare lufte
  • kan brukes som sperrelag, eller SIO/ alt i to med dedikerte innlegg fra produsenten
  • kan tas på som truser
  • sideknapper, pants form

Ull er elastisk og puster godt slik at det kommer luft til barnets stump. Det er et naturlig stoff som er veldig bra for barn med hudproblemer. Håndvaskes eller maskinvaskes på ullprogram 30C  med vaskemiddel for ull og settes i lanolinkur ved behov.

Produsert i 100% i Europa, Polen. Har alle sertifikater som tillater til bruk på barn under 3 år, har Øko-Tex sertifikat. Farger på knapper og mønster kan avvike fra bildet.

Magabi, altså min Gaby. Navnet etter eierens datter. Først produserte mammaen tøybleier og bæresjal bare til eget bruk. Etter hvert startet hun bedrift for å dele produktene sine til andre foreldre. De startet produksjonen i 2016, som en liten familiebedrift. Nå er de en av de mest kjente produsentene av tøybleier og bæresjal, ikke bare i Polen, men i hele Europa. Magabi var første produsent i Polen av AIO i pants form (sidefeste), i forskjellige størrelser. Magabi produserer tøybleier av både merinoull og pulstoff.

Festetype

Antall knapperad

Stoff

Strikk type