Aurelia – SIO NB (2,5-6kg) – borrelås – Magabi

199 kr

1 på lager

Produsent: Magabi

Aurelia – SIO NB (2,5-6kg) – borrelås – Magabi

Aurelia – SIO NB (2,5-6kg) – borrelås – Magabi passer til de minste barna. Den har behagelige strikker mot lår og liv og myk pul polyester for den sensitive huden til en nyfødt baby. Det er en økonomisk tøybleieløsning med bleietrekk. Du kan legge innlegg rett i trekket eller du kan bruke det utenpå brettebleie/prefolds/formsydd. NB size er med knapper i lengden for å tilpasse bleien enda bedre. Du bør beregne 3 innlegg pr bleietrekk. Du kan bruke det noen ganger uten å vaske, det er nok å lufte. Du kan bruke cover sammen med dedikerte innlegg eller det du liker best.  Sperrelag har en SIO (alt-i-to) knapp bak.

Laget av vanntett og pustende 100% polyester pul.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner og flekkfjerner. Produsenten anbefaler å vaske i 60C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min. Produsert i 100% i Europa, Polen. Har alle sertifikater som tillater til bruk på barn under 3 år, har Øko-Tex sertifikat.

Magabi, altså min Gaby. Navnet etter eierens datter. Først produserte mammaen tøybleier og bæresjal bare til eget bruk. Etter hvert startet hun bedrift for å dele produktene sine til andre foreldre. De startet produksjonen i 2016, som en liten familiebedrift. Nå er de en av de mest kjente produsentene av tøybleier og bæresjal, ikke bare i Polen, men i hele Europa. Magabi var første produsent i Polen av AIO i pantsy form(sidefestet), i forskjellige størrelser. Magabi produserer tøybleier av både merinoull og pulstoff.

Festetype

Stoff

Strikk type