Bambus formsydd 8-14kg – Pupus

kr279.00

1 på lager

Produsent: Pupus

Bambus formsydd 8-14kg – Pupus

Den er perfekt til å bruke på dagen når man går lengre tur eller barnet skal hvile.  Festes med knapper rundt livet. Bleien er sydd av to lag med myk bambus. Formsydd har et ekstra lag med stoff fremme. I tillegg får du et langt innlegg sydd av tre lag bambus som du kan bruke ved behov.

Stoffet er produsert i Polen og har Øko-Tex sertifikat. Det er ikke bleket. Formsydd har ikke pulpolyester på dermed trenger den et bleietrekk eller ullsperrelag.  På sommeren når det er varmt kan barnet ha på seg bare formsydd.

Produsenter bruker forskjellige farger rundt formsydd for forskjellige størrelser. Blått er dedikert for større barn mellom 8 og 14 kg.

Det er naturlig og miljøvennlig stoff som krymper ca 10% i løpet av første 6-8 vask. Den oppnår sine absorberingsevner etter den tid. Stoffet er laget av 80% bambus og 20% polyester.

Bredden mellom beina er 9,5cm.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner eller blekemiddel. Produsenten anbefaler å vaske i 40 -60C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min.  Kan tørkes i tørketrommel.

Bambus formsydd 8-14kg produsert i Polen.