Black – Sperrelag – 4-16kg – no crash system – Mommy Mouse

249 kr

1 på lager

levering gratis
Kategori:
Produsent: Mommy Mouse

Black – Sperrelag – 4-16kg – no crash system – Mommy Mouse

Black – Sperrelag – 4-16kg – no crash system – Mommy Mouse er i OS størrelse og passer til barn mellom 4kg og 16kg. Den har veldig tynn og myk pul. Produsenten brukte no-crash system istedenfor strikker. Dermed får ikke barnet merker på lårene. Mommy Mouse bruker materialer som vanligvis brukes i klær til ekstremsport for å sikre de beste termoregulerende effektene. Laget av høy kvalitets pul polyester. På innsiden deler av bleier er dekket med ekstra lag med pul for å minske muligheter for lekkasjer.

Her kan se utvalget av våre innlegg, brettebleier og prefolds. Mommy Mouse har tre typer innlegg i to størrelser, S/M og L/XL. Du kan velge innlegg med bambus, thermo eller fleece mot huden.

Mommy Mouse er en kjent polsk produsent av tøybleier. Man kan kjøpe deres produkter i hele Europa. Mommy Mouse har stort fokus på kvalitet og produserer i trå med fair trade og less waste. Produsenten tar vare på miljøet og ansetter syersker som bor i nærheten for å støtte lokalsamfunnet.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner eller blekemidler. Produsenten anbefaler å vaske i 40 – 60C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min. Tørker veldig fort.

Laget av pulpolyester og thermo. Produsert 100% i Europa, Polen. Har alle sertifikater som tillater bruk på barn under 3 år, har Oeko-Tex sertifikat, fairtrade produkt.