Blue abstract – v.1 – AIO Junior – 12-30kg – Lulli

259 kr

Tomt på lager

Bestill via epost
Produsent: Lulli

Blue abstract – AIO Junior – 12-30kg – Lulli

Om Blue abstract – AIO Junior – 12-30kg – Lulli:
– to knapperad
– organisk bomull
– absorberer veldig bra
– smal mellom beina

Tøybleie for barn fra 12-30 kg, avhengig av barnets alder og kroppsbygning. Myke og elastiske strikker rundt bena og ryggen sikrer mot lekkasje. Innlegg strikket i ubleket frotte av bomull er absorberende og myke. 3-lags innlegg sydd inn i midten, halvparten er festet til indre bleien, den andre halvdelen kan ordnes etter dine behov (fordelt på lengden for jenter eller krøllet på fronten for gutter).

Bleien har to knapperader og praktisk knappesystem for justering av størrelse som gjør det enkelt å tilpasse bleien helt perfekt. Bleien er smal i skrittet (13cm).

Mot huden er biobomull. Veldig delikat bomull anbefales til barn med atopisk eksem, med hud som er sensitiv for syntetiske materialer og mens dere holder på med pottetrening (våt mot huden).

Materialer: innside – 100% biobomull, utside – 100% PUL (polyester)

Produsert i Polen

Materialer sertifisert for barn og nyfødt: OEKO TEX Standard 100

VASKE:
Vasketemperatur fra 40 til 60 grader
Sentrifugere i 800/min
Kan ikke tørkes i tørketrommel
Ikke bruk tøymykner eller flekkfjerner
Vask i babypulver (mindre enn 5 % såpe i sammensetningen)
Ikke stryk

Produsent Lulli – tøybleier til de minste, og tilbehør til mødrene.

Lulli syr tøybleier i Polen av europeiske materialer med tanke på hver eneste lille baby og deres behov. Deres tilbud inkluderer alt i ett tøybleier, lommebleier, sperrelag, innlegg, våtposer, ammeinnlegg, stellematte, tøybind, kluter og mye mer.

Materialene som brukes i produksjonen av tøybleiene er sertifiserte av OEKO TEX Standard 100.

Lulli tøybleier inneholder ikke: parabener, parafin, SLS, SLES, propylenglykol, kunstige fargestoffer, kreftfremkallende og allergifremkallende fargestoffer, fargestoffer uønsket et fra humanøkologisk synspunkt, formaldehyd, plantevernmidler, klorerte fenoler, klorert bensin og toluene, ekstraherbare tungmetaller (antimon, arsenikk, bly, kalsium, krom, kobber, kobolt, nikkel, kvikksølv).

I tillegg til de ovennevnte kjemikaliene, garanterer de også at de har sjekket følgende parametere: fargeegenskaper, pH-verdi, organiske tinnforbindelser (TBT, TPhT, DBT), utslipp av flyktige forbindelser, lukt.

Du kan være sikker på at du velger den høyeste kvaliteten ved å velge Lulli produkter.

Antall knapperad

Festetype

Stoff

,

Strikk type