Booster NB bambus – lin 2 lag 9,5cm X 28cm

kr49.00 kr41.65

2 på lager

levering gratis
Kategori:
Produsent: Puppi

Booster NB bambus – lin 2 lag 9,5cm X 28cm – Produsent Puppi

Dette er et veldig godt absorberende innlegg. Kan brukes til barn i alle aldre for å få bedre absorberingsevne i bleie. Det er spesielt dedikert for nyfødt barn. Det er tynt, bare 2 lag med stoff. Booster gjør ikke bleien tykkere, samtidig er det ikke for bredt for en nyfødt.

Det kan bli brukt sammen med brettebleie, absorberingsinnlegg eller formsydd. Utpå trenger man lommebleie eller sperrelag i pulpolyester eller ull. Booster bruker man på den plassen hvor barnet tisser mest i bleien. Det blir forkjell på plassering avhengig av kjønn.

Booster NB bambus – lin dimensjon:
Størrelse  9,5cm X 28cm (+/-1cm).

Laget av 30% lin, 45% bambus viskose, 25% organisk bomull

Det er naturlig og miljøvennlig stoff som krymper ca 10% i løpet av første 6-8 vask. Det oppnår sine absorberingsevner etter den tid. Lin og bambus som er naturlige stoff hjelper for å forebygge  sår.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner. Produsenten anbefaler å vaske i 60C, man kan sentrifugere i 1000 /min. Kan tørkes i tørketrommel. Tørker veldig fort.  Ikke bruk blekemiddel eller stoff som inneholder sodium pecarbonate. Ikke bruk tøymykner. Hvis stoffet blir hardt hjelper det å dra litt over en kant, f.eks sengekanten. Kan tørkes i tørketrommel på programmet for sensitivt stoff. Produsert i Polen.

Stoffet har Øko-Tex sertifikat og kan bli brukt av barna under 3 år.