Fiat 126p – Lommebleie + coolmax Kokosi OS (4,5-15kg)

kr279.00

1 på lager

levering gratis
Kategori:
Produsent: KoKoSi

Fiat 126p – Lommebleie + coolmax mot huden Kokosi OS (4,5-15kg)

KoKoSi er en veldig kjent polsk bleieprodusent. De produserer tøybleier og tøybind som er av veldig høy kvalitet. Produsenten topp 5 i Polen sammen med Mommy Mouse, Milovia, Magabi og Oops.

Lommebleie KoKoSi har en helt fantasisk form som tilpasser seg veldig bra til barnets stump. Denne modellen passer best for barn som veier mellom 4,5 og 15kg. Myke og elastiske strikker. Takket være knapper i lengden kan du justere størrelsen på tøybleien fra S til L. Bleien lukkes med knapper rundt livet.

Denne type lommebleie har coolmax på innsiden. Coolmax er det samme stoffet som er mye brukt i treningstøy. Det fungerer veldig bra, spesielt på sommeren, barnet føler det kjølig og litt fuktig etter det har tisset.

KoKoSi lommebleier er best å bruke sammen med innlegg. Du kan se vårt utvalg her. Når barnet er lite er det nok med et kort innlegg, etterhvert legger man inn to, eller bretter et langt innlegg. Noen bruker prefolds og brettebleier i lommebleier men det gjør rumpa litt større. Hos de minste barna er det viktig å passe på at de skal ha det flatt under ryggen.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner eller blekemidler. Produsenten anbefaler å vaske i 40 – 60C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min. Tørker veldig fort.

Laget av pulpolyester og coolmax. Produsert i 100% i Europa, Polen. Har alle sertifikater som tillater til bruk på barn under 3 år, har Øko-Tex sertifikat.