Fisk – Badebleier / Svømmebleier – OS (3-12kg) – Mila

87 kr

2 på lager

Produsent: Mila

Fisk – Badebleier / Svømmebleier – OS (3-12kg) – Mila

Av hygieniske grunner har alle svømmehaller pålagt at små barn må bruke badebleier. Vanlig badeshorts klarer ikke å stoppe eventuell avføring og vanlige bleier suger inn vann og drar barnet under vann.

Fisk – Badebleier / Svømmebleier – OS (3-12kg) – Mila er laget av tøy ser ut som en vanlig badeshorts men den er laget med vanntett stoff på utsiden.

Badebleier kan justeres med sideknapper i bredden og i lengden. Badebleien justeres i størrelser S, M og L. De kan tilpasses til barn fra 3 til 12kg. Den kan justeres i midjen mellom 24-52cm, lår krets 12-28cm. Badebleiene fra Mila er veldig fargerike med fine motiver. De passer både til gutter og jenter.

Badebleie er også perfekt til å bruke på stranda. Barnet har det mye mer behagelig og kan bevege seg lettere enn med vanlig bleie.  Stumpen blir beskyttet mot sand og bakterier.

Man kan vaske dem i vaskemaskin på 40C, ikke bleke. Skylle etter bruk.

Størrelse: 3-12 kg

Stoff: polyester

Kinesisk høy kvalitet produkt testet på egne barn.

Mila er merket til den polske produsenten Simed. Den har eksistert på markedet i 20år. Produsenten legger vekt på enkle løsninger, ergonomi og enkelhet i bruk. Alle produktene er tillatt til bruk på barn under 3 år og følger EUs regler.

Antall knapperad

Festetype

Stoff

Strikk type