Fluffy Alpaca – PUL Sperrelag Milovia S (2,5-7kg)

kr189.00

Tomt på lager

Bestill via epost
levering gratis
Kategori:
Produsent: Milovia

Fluffy Alpaca – PUL Sperrelag Milovia S (2,5-7kg)

Milovia er en veldig kjent tøybleieprodusent. De leverer varer i veldig høy kvalitet. På tøybleiegrupper over hele Europa finner du mange entusiaster av dette merket.

Dette sperrelaget er dedikert for nyfødte som veier mellom 2,5 og 7 kg. Det er en perfekt løsning som dekker behovet til de aller minste. Takket være tilpasset nyfødt sperrelag kan du ha glede av miljøvennlige tøybleier fra barnets første levedager.

Sperrelaget  har en form som er tilpasset til en liten kropp. Knappene er nær hverandre slik du lettere kan justere størrelsen rundt livet. Stripen med pul på innsiden er sydd sammen med mikrofleece. Den holder på fuktigheten når barnet ligger mye, holder innlegg på plass og gir barnet komfort. Sperrelaget har myke og elastiske strikker. En bred strikk på ryggen hjelper å tilpasse tøybleien til barnet.

Den passer til barn mellom 2,5-7 kg.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner eller blekemidler. Produsenten anbefaler å vaske i 40 – 60C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min. Tørker veldig fort.

Laget av 100% pulpolyester.

Fluffy Alpaca – PUL Sperrelag Milovia er produsert 100% i Europa, Polen