FLY Treningstruser L/XL Mommy Mouse

kr159.00

3 på lager

levering gratis
Kategori:
Produsent: Mommy Mouse

FLY Treningstruser L/XL Mommy Mouse

FLY Treningstruser L/XL Mommy Mouse er det første steget til pottetrening. De er laget med fuktsperrende og pustende stoff på utsiden. På innsiden er det myk thermo og absorberende stoff. Barnet kommer til å føle at det er vått, dermed blir fortere bevisst når det tisser. For barn i 2-3 års alder er det viktig og stas å ha på seg truse i stedet for bleie. Dette er et kompromiss som samtidig hjelper å utvikle kroppsbevissthet

Anbefalt alder: over 24 måneder
Størrelse: L/XL

Bredde i trinn: 8 cm

Høyde: 22 cm

Bredde på hoftene: 22 cm

Midje: 16 cm

Treningstruser Mommy Mouse er sydd av organisk bomull. Innlegg er syd i midten – MAI-S ONE (M Activ Insert- System One. Pottetrene truser har pulpolyester på utsiden og thermo på innsiden.

Avvenningstruser hjelper mye mens dere holer på med pottetrening. Trenningstrusen er myk og fargerik. Barnet kan ta trusene på seg og ta av seg selv.

OBS!

Avvenningstruser er ikke en erstatning for en bleie og bør ikke brukes i stedet for bleien.

Mommy Mouse er en kjent polsk produsent av tøybleier. Man kan kjøpe deres produkter i hele Europa. Mommy Mouse har stort fokus på kvalitet og produserer i trå med fair trade og less waste. Produsenten tar vare på miljøet og ansetter syersker som bor i nærheten for å støtte lokalsamfunnet.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner eller blekemidler. Produsenten anbefaler å vaske i 40 – 60C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min. Tørker fort.

Laget av økologisk bomull, pulpolyester og thermo. Produsert 100% i Europa, Polen. Har alle sertifikater som tillater bruk på barn under 3 år, har Oeko-Tex sertifikat, fairtrade produkt.