Forest nap – hettegenser med glidelås – str. 92  –  Rasppies

229 kr

2 på lager

levering gratis
Kategorier: , ,
Produsent: Rasppies

Forest nap – hettegenser med glidelås – str.  92 –  Rasppies

Stoff: 92% bomull, 8% elastan, mønstret 100% polyester

Matchende klær!!

Forest nap – hettegenser med glidelås – str.  92 –  Rasppies

Liker du å ta på barnet ditt matchende klær?  Hettegenser med glidelås kan brukes hele året og foreldrene får et ekstra plagg med et fint print på. Barnet får et høykvalitets plagg, sydd og produsert med fairtrade regler.

I butikken finner man tøybleier, våtposer og en hettegenser med samme mønster.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk blekemidler. Produsenten anbefaler å vaske i 40C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min. Kan tromles på lav temperatur. Produsert  100% i Europa, Polen. Har alle sertifikater som tillater bruk på barn under 3 år, har Øko-Tex sertifikat.

Om produsenten: Rasppies er et familieselskap som har vært i drift siden 2019. I familien er det mamma og pappa (Magdalena og Zbigniew) som driver firmaet og gir jobb til flere mødre – skreddere, syersker og skredderassistenter. Familien har også en 2 år gammel datter som har gitt logo til bedriften, hennes navn er Malina (Bringebær). Malina har en bror som heter Ignacy, han er 5 år og bestemmer mange av trykkene på tøybleiene. Materialene kommer fra Polen. De bruker sertifiserte materialer hovedsakelig fra ledende polske produsenter. Deres PUL er den første i Polen som kommer fra resirkulering. De prøver å minimere produksjonen av ny polyester der det er mulig, og håper at resirkulert polyester vil ta over. Drømmen til Rasppies er å øke bruken av tøybleier. Dette vil redusere bergene av søppel som kommer fra bruk av engangsbleier.

Både bambus frotté og PUL er produsert i Polen. Tøybleiene er også designet og sydd i Polen. Rasppies oppdrag er å gi anstendige arbeidsforhold i samarbeidende syrom. Bleiene deres er sydd med lidenskap og kjærlighet.