Forest nap – T-skjort – str.  86 – Rasppies

149 kr

1 på lager

levering gratis
Kategorier: , ,
Produsent: Rasppies

Forest nap – T-skjort – str. 86 – Rasppies

Stoff: 92% bomull, 8% elastan, mønstret 100% polyester

Matchende klær!!

Forest nap – T-skjort – str. 86 – Rasppies

Liker du å ta på barnet ditt matchende klær? Tenk på en varm sommerdag, hvor barnet ditt kan presentere ditt favoritt print sammen med matchende tøybleie. T-skjorten kan selvfølgelig brukes hele året og foreldrene får et ekstra plagg med et fint print på. Barnet får et høykvalitets plagg, sydd og produsert med fairtrade regler.

I butikken finner man tøybleier, våtposer og en hettegenser med samme mønster.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk blekemidler. Produsenten anbefaler å vaske i 40C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min. Kan tromles på lav temperatur. Produsert  100% i Europa, Polen. Har alle sertifikater som tillater bruk på barn under 3 år, har Øko-Tex sertifikat.

Om produsenten: Rasppies er et familieselskap som har vært i drift siden 2019. I familien er det mamma og pappa (Magdalena og Zbigniew) som driver firmaet og gir jobb til flere mødre – skreddere, syersker og skredderassistenter. Familien har også en 2 år gammel datter som har gitt logo til bedriften, hennes navn er Malina (Bringebær). Malina har en bror som heter Ignacy, han er 5 år og bestemmer mange av trykkene på tøybleiene. Materialene kommer fra Polen. De bruker sertifiserte materialer hovedsakelig fra ledende polske produsenter. Deres PUL er den første i Polen som kommer fra resirkulering. De prøver å minimere produksjonen av ny polyester der det er mulig, og håper at resirkulert polyester vil ta over. Drømmen til Rasppies er å øke bruken av tøybleier. Dette vil redusere bergene av søppel som kommer fra bruk av engangsbleier.

Både bambus frotté og PUL er produsert i Polen. Tøybleiene er også designet og sydd i Polen. Rasppies oppdrag er å gi anstendige arbeidsforhold i samarbeidende syrom. Bleiene deres er sydd med lidenskap og kjærlighet.