Formsydd nattbleie OS – 6-16kg – knapper – mikrofleece – Mommy Mouse

kr309.00

Tomt på lager

Bestill via epost
Produsent: Mommy Mouse

Formsydd nattbleie OS – 6-16kg – knapper – mikrofleece – Mommy Mouse

Formsydd nattbleie OS – 6-16kg – knapper – mikrofleece – Mommy Mouse er perfekt til bruk på natta og til lengre hvil på dagen. . Festes med en rad knapper rundt livet. Har et sio innlegg festet med knapper og en booster. Det timeglass formede innlegg som følger med er i størrelse S/M og en booster, man kan bruke et av dem eller begge ved behov. Selve nattbleien er ganske tykk og evner seg til bruk på barn (6-16kg) som tisser mye på natten. Produsenten brukte no-crash system istedenfor strikker. Dermed får ikke barnet merker på lårene. Mommy Mouse bruker materialer som vanligvis brukes i klær til ekstremsport for å sikre de beste termoregulerende effektene. Formsydd bleie ha en knapperad og praktisk knappesystem for justering av størrelse. Denne nattbleie har fleece mot huden, som gir barnet følelse av tørrhet.  Formsydd har ikke pul polyester på, dermed trenger den et pulsperrelag (produsenten anbefaler bruk av sperrelag i størrelse XL) eller ullsperrelag, helst ullbukser eller ulllongs.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner eller blekemidler. Produsenten anbefaler å vaske i 40 – 60C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min.

Laget av thermo, polyester og mikrofleece. Produsert 100% i Europa, Polen. Har alle sertifikater som tillater bruk på barn under 3 år, har Oeko-Tex sertifikat, Bluesign Certificate, fairtrade produkt.

Mommy Mouse er en kjent polsk produsent av tøybleier. Man kan kjøpe deres produkter i hele Europa. Mommy Mouse har stort fokus på kvalitet og produserer i trå med fair trade og less waste. Produsenten tar vare på miljøet og ansetter syersker som bor i nærheten for å støtte lokalsamfunnet.