Grå eleganse med blå knapper – Sperrelag av ull – OS – Care Aware

kr299.00 kr254.15

Tomt på lager

Bestill via epost
Produsent: care aware

Grå eleganse med blå knapper – Sperrelag av ull – OS – Care Aware

Sperrelag av ull med knapper fra Care Aware.

Laget av to lag resyrkulert ull som gjør det til den mest økologiske bleien. Det er en økonomisk tøybleieløsning med bleietrekk. Samtidig har hver eneste bleie forskjellig mønster  og det blir ikke to like. Du kan legge innlegg rett i trekket eller du kan bruke det utenpå brettebleie /prefolds /formsydd. OS size har knapper i lengden for tilpasse størrelse til barnets vekst. Ull trenger ikke å bli vasket ofte, det er nok å lufte. Man vasker hvis den får avføring på seg eller begynner å lukte dårlig. Festes rundt barnet med knapper foran. De trenger først en lanolinkur, du kan lese om det på bloggen vår.

Grå eleganse med rosa knapper – Sperrelag av ul er sydd av fint og tynt gråstoff som er 100% ull. På innsiden er myk merinoull i svart farge. Knapper er rosa og sverte. Noen av de er hjerteformet.

Ull er elastisk og puster godt slik at det kommer luft til barnets stump. Det er et naturlig stoff som er veldig bra for barn med hudproblemer. Håndvaskes eller maskimvaskes på ullprogram 30C  med vaskemiddel for ull og tilsettes lanolin ved behov.

Produsert i Polen.