Gravemaskiner AIO KoKoSi OS (6-15kg)

kr289.00

Tomt på lager

Bestill via epost
Produsent: KoKoSi

Gravemaskiner AIO KoKoSi OS (6-15kg)

KoKoSi er en veldig kjent polsk bleieprodusent. De produserer tøybleier og tøybind som er av veldig høy kvalitet. Produsenten topp 5 i Polen sammen med Mommy Mouse, Milovia, Magabi og Oops.

AIO KoKoSi har en helt fantasisk form som tilpasser seg veldig bra til barnets stump. Den gjør ikke rumpa stor og samtidig har den kjempegod absorberingsevne. De absorberer så godt at noen bruker dem som nattbleier. Denne modellen passer best for barn som veier mellom 6 og 15kg. Myke og elastiske strikker. Stripen med pul på innsiden, holder på fuktigheten når barnet ligger mye. Mot huden er et stoff som produsenten kaller for ko-bamboo. Det absorberer kjempegodt og holder seg mykt selv om man lufttørker. På innsiden er det sydd inn innlegg som er laget av tre lag med ko-bamboo. Halvparten av innlegget er løst som gir muligheten til å brette etter behov. Den har åpning på begge ender av lomme, tøybleien tørker fortere og er lettere å bruke.

Gravemaskiner AIO KoKoSi er laget av 100% pulpolyester på utsiden, på innsiden er det 82% bambooviskose og 18% polyester.

Bleien får sin optimale absorberingsevne etter 6-8 vask.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner eller blekemidler. Produsenten anbefaler å vaske i 40 – 60C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min.