Innlegg Bamboo Air L (10kg+) – Mommy Mouse

kr85.00

3 på lager

Produsent: Mommy Mouse

Innlegg Bamboo Air L (10kg+) – Mommy Mouse

Innlegg Bamboo Air L (10kg+) – Mommy Mouse er en kort innlegg som har bambus på en side og thermo på andre. Innlegget har god absorberingsevne og er veldig myk. Det ble brukt stoffet MAI-S ONE (MOMMY MOUSE ACTIV INSERT – SYSTEM ONE), altså frotte Hydro som er stengt på andre side av thermo stoffet. Bambus gir vått og kjølig følelse og har god absorberingsevner. Stoffet er veldig myk og tilpasser seg lett til kroppen.

  • Innlegg har rektangelform og størrelse på 31 x 12 cm.

Ifølge produsenten passer det for barn mellom 6 og 10kg. Man kan bruke det også senere med ekstra booster.

Korte innlegg kan du bruke i de aller fleste tøybleiesystem, som lommebleie, pul cover og ullcover.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner. Produsenten anbefaler å vaske i 60C, kan tørkes i tørketrommel. Består av 100% polyester.

Laget av thermo. Produsert 100% i Europa, Polen. Har alle sertifikater som tillater bruk på barn under 3 år, har Oeko-Tex sertifikat, Bluesign Certificate, fairtrade produkt.

Mommy Mouse er en kjent polsk produsent av tøybleier. Man kan kjøpe deres produkter i hele Europa. Mommy Mouse har stort fokus på kvalitet og produserer i trå med fair trade og less waste. Produsenten tar vare på miljøet og ansetter syersker som bor i nærheten for å støtte lokalsamfunnet.