Innlegg bomull -SIO – str. M – Magabi

95 kr

Tomt på lager

Bestill via epost
Produsent: Magabi

Innlegg bomull – SIO – str. M – Magabi

Innlegg bomull SIO – str M – Magabi kort innlegg som har bomull mot huden. Innlegget har kjempegod absorberingsevne og tilpasser seg lett til barnets kropp. Bomull gir følelse av fuktighet. Den er veldig god til å bruke på sommeren. Den er i timeglass form. Produsenten brukte no-crush system istedenfor strikker. Dermed får ikke barnet merker på lårene.

Det passer perfekt til Magabi SIO sperrelag. Ifølge produsenten passer det for barn mellom 7 og 11kg. Stoffet på sidene sperrer sperrelag fra avføring.

Kort fortalt:

– størrelse M, passer fra 7kg til ca 11kg

– lengde før vasking: ca 33cm (krymper ca 10%)

– har en SIO knapp, som man kan feste til  S/M cover

– man kan feste knappbeskytter til SIO knappen

– 7 lag med bomull

– ergonomisk form

– stoff blir ikke stiv etter vasking.

Magabi, altså min Gaby. Navnet etter eierens datter. Først produserte mammaen tøybleier og bæresjal bare til eget bruk. Etter hvert startet hun bedrift for å dele produktene sine til andre foreldre. De startet produksjonen i 2016, som en liten familiebedrift. Nå er de en av de mest kjente produsentene av tøybleier og bæresjal, ikke bare i Polen, men i hele Europa. Magabi var første produsent i Polen av AIO i pants form (sidefestet), i forskjellige størrelser. Magabi produserer tøybleier av både merinoull og pulstoff.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner eller blekemidler. Produsenten anbefaler å vaske i 40 – 60C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min. Tørker veldig fort. Får best absorberingsevne etter flere vask.

Laget av bomull. Produsert  100% i Europa, Polen. Har alle sertifikater som tillater bruk på barn under 3 år, har Øko-Tex sertifikat.

Stoff

Strikk type