Innlegg SIO Night Soft – Mommy Mouse

109 kr

2 på lager

Produsent: Mommy Mouse

Innlegg SIO Night Soft – Mommy Mouse


Innlegg SIO Night Soft – Mommy Mouse
– kort innlegg som har thermo på begge sider. Innlegget har kjempegod absorberingsevne og tilpasser seg lett til barnets kropp. Thermo gir følelse av kjølighet og litt fuktighet. Den type er perfekt til å bruke på sommeren.

Det passer perfekt til Mommy Mouse SIO. Det er 8 cm mellom sio knappene fremme. Det har timeglass form. I midten er det 12cm, på kantene 17 cm. Det er 34 cm i lengden. Man kan bestille sammen med beskyttelses knapper fra oss, hvis en vil bruke det som vanlig innlegg.

Ifølge produsenten brukes det som ekstra innlegg som forsterker SIO innlegg i S/M og L/XL på nettene.

Korte innlegg kan du bruke i de aller fleste tøybleiesystem, som lommebleie, pul cover, sio, ullcover.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner. Produsenten anbefaler å vaske i 60C, kan tørkes i tørketrommel. Består av 100% polyester.

Laget av thermo. Produsert 100% i Europa, Polen. Har alle sertifikater som tillater bruk på barn under 3 år, har Oeko-Tex sertifikat, Bluesign Certificate, fairtrade produkt.

Mommy Mouse er en kjent polsk produsent av tøybleier. Man kan kjøpe deres produkter i hele Europa. Mommy Mouse har stort fokus på kvalitet og produserer i trå med fair trade og less waste. Produsenten tar vare på miljøet og ansetter syersker som bor i nærheten for å støtte lokalsamfunnet

Stoff