Innlegg SIO organisk bomull NB – nyfødt – str.1 – 2,5 – 4,5kg – Magabi

99 kr

1 på lager

Produsent: Magabi

Innlegg SIO organisk bomull NB – nyfødt – str.1 – 2,5 – 4,5kg – Magabi

Innlegg SIO organisk bomull NB – nyfødt – str.1 – 2,5 – 4,5kg – Magabi er kort innlegg som har organisk bomull mot huden. Innlegget har kjempegod absorberingsevne og tilpasser seg lett til barnets kropp. Organisk bomull gir følelse av fuktighet. Den er i timeglass form. Produsenten brukte no-crush system istedenfor strikker, som lager vinger. Vinger holder godt avføring inni innlegget. Dermed får ikke barnet merker på lårene.

Det passer perfekt til Magabi NB sperrelag. Ifølge produsenten passer det for barn mellom 2,5 og 4,5 kg. Stoffet på sidene sperrer sperrelag fra avføring. Innlegg har en sio knapp. Den er ca 22cm lang, men krymper i vask ca 10%.

Korte innlegg kan du bruke i de aller fleste tøybleiesystem, som lommebleie, pul cover, sio, ullcover.

Den er perfekt hvis du vil begynne å bruke tøybleier fra barnets første dag. Da kan man spare den lille babyen for alle kjemikalier som engangsbleier inneholder.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner og flekk fjerner Produsenten anbefaler å vaske i 60C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min. Kan tørkes i tørketrommel på programmet for sensitivt stoff.

Produsert i Polen.

Magabi, altså min Gaby. Navnet etter eierens datter. Først produserte mammaen tøybleier og bæresjal bare til eget bruk. Etter hvert startet hun bedrift for å dele produktene sine til andre foreldre. De startet produksjonen i 2016, som en liten familiebedrift. Nå er de en av de mest kjente produsentene av tøybleier og bæresjal, ikke bare i Polen, men i hele Europa. Magabi var første produsent i Polen av AIO i pantsy form(sidefestet), i forskjellige størrelser. Magabi produserer tøybleier av både merinoull og pulstoff.

Stoff

Strikk type