Kanin med gulrot – Ullbuksa / shorts – M – + bomullpose

kr279.00 kr237.15

Tomt på lager

Bestill via epost
levering gratis
Kategori:
Produsent: Re-gatki

Kanin med gulrot – Ullbuksa / shorts + bomullpose

Re-gatki er en liten polsk produsent. Det en mamma og en bestemor som står for produksjonen. De leverer ullbukser og longs i kjempegod kvalitet med nydelige motiver. De skriver selv at de startet pga kjærlighet til ull. Det er viktig å nevne at de bruker resirkulert ull. Det gjør deres produkter ekstra miljøvennlige.

Du kan bruke både longs og ullbukser som sperrelag. De trenger først en lanolinkur, du kan lese om det på bloggen vår.

Kanin med gulrot – Ullbuksa / shorts er fantastiske å bruke på nettene. Barnet bruker dem bare med en tynn genser eller t-shirt avhengig av temperatur i rommet. Man slipper å bruke penger på pysjamas og får samtidig fine, miljøvennlige bukser som fungerer godt som sperrelag. Ull hjelper til å regulere kroppstempaturen og puster godt.  Noen bruker dem også på dagtid sammen med en formsydd tøybleie eller med brettebleie og Snappi. Det er også mulig å bruke prefold.

Ullshorts trenger ikke å bli vasket ofte, nok å lufte. Man vasker det hvis den for avføring på seg eller begynner å lukte dårlig. Lanolin sørger at urin blir omdanes til salt og vann og dermed tåler det en stund før vask.

Ullbuksa er sydd av 100% ull. Det er naturell stoff som er veldig god for barn med hudproblemer.

Bredde: 20cm

Lengde i midten:27cm

Vaskes på ullprogram på 30C med ullvaskemiddel. Etterpå legges i lanolinkur. Anbefales å vaske før første gangs bruk pga hygiene.

Produkt er pakket i en håndlaget bomullpose, som følger med gratis.