Kolibrier Origami – AIO Magabi MiniOS (4,5-15kg)

kr279.00

Tomt på lager

Bestill via epost
Produsent: Magabi

Kolibrier Origami – AIO Magabi MiniOS (4,5-15kg)

Kolibrier Origami – AIO Magabi MiniOS (4,5-15kg) – AIO (all in one) er den raskeste og enkleste bleietype. Du tar de på ganske likt som engangsbleier. Sperrelag og innlegg er sydd i sammen så du trenger ikke å tenke på hvilket innlegg skal du bruke. Den absorberer fuktigheten veldig godt. Denne type bleie er perfekt når du skal ut på tur, til legen eller helsestasjon siden du kan ta de på enkelt og greit.

Den har behagelig stikker mot lår og liv, og myk pul polyester. Bleien har ikke ekstra søm ved strikkene rundt låret for å tilpasse seg bedre. OS size har 4 rader med knapper i lengden. Innsiden av bleien er laget av organisk bomull – birdseye og sidene av pul polyester for å minske risiko for lekkasjer. Langt innlegg er sydd på framsiden som gir mulighet til å brette den slik du trenger det for barnet ditt. Det sørger også at det blir ikke for tjukt lag under ryggen til barnet. Åpning til lomme er dekket med pul polyester. Den passer til barn mellom 4,5 og 15kg.

Kolibrier Origami – AIO Magabi MiniOS er laget av 100% pul polyester (utsiden), innsiden av 60% bambus viskose, 40% organisk bomull.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner og flekkfjerner Produsenten anbefaler å vaske i 60C, man kan sentrifugere i 1200 omdreininger/min. Tørker ca 10-12 timer avhengig av været. Kan tørkes i tørketrommel på programmet for sensitiv stoff.

Produsert i Polen.