Liten ammesett Mommy Mouse

139 kr

1 på lager

Produsent: Mommy Mouse

Liten ammesett Mommy Mouse

Ammeinnleggene brukes for å holde klærne ren ved morsmelk. I løpet av ammeperioden produserer kvinner unødvendig mye avfall med ammeinnlegg. Man kan sleppe den plast produksjon med bruk av ammeinnlegg i myk, økologisk bomullsflanell og ull/silke. Ammeinnleggene i bomull kan du gjerne bruke sammen med ullinnlegg for ekstra varme. Ved å holde brystene varme forhindres tette melkeganger. Ammeinnleggene absorberer melken og lar huden puste.

Mommy Mouse ammesett inneholder:

  • 1 par ammeinnlegg White Mouse med organisk bomull mot huden
  • 1 par ammeinnlegg Black Mouse med coolmax mot huden

 

Du vil spare penger ved kjøp av ammesett.

Utenfra har en vanntett, pustende polyester PUL, etterpå er absorberende delen, mot huden er coolmax.

– diameter ca – 12 cm.

Utside: 65% polyester, 35% organisk bomull, innside: coolmax og organisk bomull. Produsert 100% i Europa, Polen. Har alle sertifikater som tillater bruk på barn under 3 år, har Oeko-Tex sertifikat, fairtrade produkt.

Produsert i Polen. Ikke bruk tøymykner eller flekkfjerner. Produsenten anbefaler å vaske i 60C, man kan sentrifugere i 1000 /min. Tørker veldig fort. Ikke bruk tørketrommel.

Mommy Mouse er en kjent polsk produsent av tøybleier. Man kan kjøpe deres produkter i hele Europa. Mommy Mouse har stort fokus på kvalitet og produserer i trå med fair trade og less waste. Produsenten tar vare på miljøet og ansetter syersker som bor i nærheten for å støtte lokalsamfunnet.