Myk cappucino – Sperrelag av ull – NB – Care Aware

kr279.00 kr237.15

1 på lager

Produsent: care aware

Myk cappucino – Sperrelag av ull – NB – med knapper fra Care Aware.

Laget av to lag resyrkulert ull som gjør det til det mest økologisk bleie. Det er en økonomisk tøybleieløsning med bleietrekk. Samtidig har hver eneste bleie  forskjellig mønster og de blir ikke to like. Du kan legge innlegg rett i trekket eller du kan bruke det utenpå brettebleie/prefolds/formsydd. NB størrelse har knapper i lengden for å gjøre det enda mer behagelig for de minste barna og tilpasser seg bedre til dem. Ull trenger ikke å bli vasket ofte, nok å lufte. Man vasker det hvis den for avføring på seg eller begynner å lukte dårlig. Den  er formet for å ikke irritere navlestump og festes rundt barnet med knapper foran. De trenger først en lanolinkur, du kan lese om det på bloggen vår.

Myk cappucino er sydd av to lag med ull. På utsiden er myk kasjmir i beige farge. På innsiden myk merinoull i brun farge. Knapper er rosa og gul farge.

Ull er elastisk og puster godt slik at det kommer luft til barnets stump. Det er naturell stoff som er veldig god for barn med hudproblemer. Håndvaskes eller maskimvaskes på ullprogram 30C  med vaskemiddel for ull og tilsettes lanolin ved behov.

Produsert i Polen.