Øyestikker – AIO Bambino Mio OS (4-18kg)

kr249.00

Tomt på lager

Bestill via epost
Produsent: Bambino Mio

Øyestikker – AIO Bambinio Mio OS (4-18kg)

Produsenten kaller sine alt-i-ett bleier for Miosolo. Miosolo er hurtigtørkende, myke og behagelige. Tøybleiene garanterer perfekt absorberingsevne og samtidig puster de godt. En størrelse som kan tilpasses til barnet og «vokse» sammen med det.

AIO (all in one) er den raskeste og enkleste bleietypen. Du tar de på ganske likt som med engangsbleier. Sperrelag og innlegg er sydd i sammen så du trenger ikke å tenke hvilket innlegg skal du bruke. Denne typen bleie er perfekt når du skal ut på tur, til legen eller helsestasjon siden de kan skiftes enkelt og greit. Noen bruker de på nettene. Den har «snille» strikker i lår og liv og myk pulpolyester på utsiden.

Tøybleien fester du med borrelås. Takket være Velcrosystem blir borrelåsene ikke ødelagt selv om man bruker bleiene ofte. Du kan regulere dem i størrelse S,M, L med knappene fremme.

Miosolo har på innsiden «stay dry» stoff som holder fuktigheten vekk fra stumpen. Den type bleie kan anbefales til barn som ikke liker fuktig følelse.

Bambino Mio bruker i sin Miosolo en smart løsning som hjelper å dra ut innlegget før vask. Den gjør vasking mer effektiv og fører til kortere tørketid. Miosolo er en god kvalitets bleie som dine barn kan arve etter hverandre.

Hvis barnet ditt trenger bleier med ennå mer absorbering kan du legge inn en booster. Du kan se vårt utvalg her.

Du kan bruke de sammen med engangsinnlegg.

Bambino Mio er en stor tøybleieprodusent som selger varene sine i over 70 land.  Produsenten er godt likt blant kundene for design  og innovative ideer. Bambino Mio har vunnet over 50 priser i tøybleiekonkurranser.

Vekt: 4-18 kg One size

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner eller blekemidler. Produsenten anbefaler å vaske i 40 – 60C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min. Tørker veldig fort.

Øyestikker – AIO Bambinio Mio OS er laget av 100% pulpolyester på utsiden, innsiden er laget av 85% polyester og 15% nylon.