SIO innlegg Bamboo Air S/M – Mommy Mouse

kr99.00

5 på lager

Produsent: Mommy Mouse

SIO innlegg Bamboo Air S/MMommy Mouse – kort innlegg som har thermo på den ene side og bambusviskose på den andre. Innlegget har kjempegod absorberingsevne og tilpasser seg lett til barnets kropp. Thermo gir følelse av kjølighet og litt fuktighet. Den er i timeglass form. Den type er perfekt til å bruke på sommeren.

Det passer perfekt til Mommy Mouse SIO. Det er 8 cm mellom sio knappene fremme. Det har timeglass form. I midten er det 11cm, på kantene 15 cm. Det er 30 cm i lengden. Man kan bestille sammen med beskyttelses knapper fra oss, hvis en vil bruke det som vanlig innlegg.

Ifølge produsenten passer det for barn mellom 5 og 9kg. Man kan bruke det også senere med ekstra booster som følger med. Booster er sydd av thermo og har størrelse 25x8cm

Mommy Mouse er kjent polsk produsent av tøybleier. Man kan kjøpe deres produkter i hele Europa. Mommy Mouse har stort fokus på kvalitet og produserer i trå med fair trade og less waste. Produsenten tar være på miljøet og ansetter syersker som bor i nærheten for å støtte lokalsamfunnet.