SIO innlegg Thermo Air L/XL – Mommy Mouse

kr104.00

4 på lager

Produsent: Mommy Mouse

SIO innlegg Thermo Air L/XLMommy Mouse kort innlegg som har thermo på begge sider. Innlegget har kjempegod absorberingsevne og tilpasser seg lett til barnets kropp. Thermo gir følelse av kjølighet og litt fuktighet. Den er i timeglass form. Den type er perfekt til å bruke på sommeren.

Det passer perfekt til Mommy Mouse SIO. Det er 8 cm mellom sio knappene fremme. Det har timeglass form. I midten er det 12cm, på kantene 18cm. Det er 36cm i lengden. Man kan bestille sammen med beskyttelses knapper fra oss, hvis en vil bruke det som vanlig innlegg.

Ifølge produsenten passer det for barn mellom 9 og 16kg. Man kan bruke det også senere med ekstra booster som følger med. Booster er sydd av den samme stoff og har størrelse 25x8cm

Korte innlegg kan du bruke i de aller fleste tøybleiesystem, som lommebleie, pul cover, sio, ullcover.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner. Produsenten anbefaler å vaske i 60C, kan tørkes i tørketrommel. Består av 100% polyester.

Mommy Mouse er kjent polsk produsent av tøybleier. Man kan kjøpe deres produkter i hele Europa. Mommy Mouse har stort fokus på kvalitet og produserer i trå med fair trade og less waste. Produsenten tar være på miljøet og ansetter syersker som bor i nærheten for å støtte lokalsamfunnet.