Summer – SIO 4-16kg – no crash system – Mommy Mouse

kr279.00

1 på lager

Produsent: Mommy Mouse

Summer – SIO 4-16kg – no crash system – Mommy Mouse

Summer – SIO 4-16kg – no crash system – Mommy Mouse (alt-i-to) er i OS størrelse og passer til barn mellom 4kg og 16kg. Den har to lag med pul. SIO knapper er montert fremme og bak. Bleien er konstruert slik at du kan bruke den som vanlig sperrelag/cover. Den har veldig tynn og myk pul. Produsenten brukte no-crash system istedenfor strikker. Dermed får ikke barnet merker på lårene. Mommy Mouse bruker materialer som vanligvis brukes i klær til ekstremsport for å sikre de beste termoregulerende effektene. Laget av høy kvalitets pul polyester.

Her kan se utvalget av våre SIO innlegg. Mommy Mouse har tre typer innlegg i to størrelser, S/M og L/XL. Du kan velge innlegg med bambus, thermo eller fleece mot huden.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner eller blekemidler. Produsenten anbefaler å vaske i 40 – 60C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min. Tørker veldig fort.

Laget av pulpolyester og thermo. Produsert 100% i Europa, Polen. Har alle sertifikater som tillater bruk på barn under 3 år, har Oeko-Tex sertifikat, fairtrade produkt.

Mommy Mouse er en kjent polsk produsent av tøybleier. Man kan kjøpe deres produkter i hele Europa. Mommy Mouse har stort fokus på kvalitet og produserer i trå med fair trade og less waste. Produsenten tar vare på miljøet og ansetter syersker som bor i nærheten for å støtte lokalsamfunnet.