Sweet dream – Lommebleie med fleece Milovia OS (3,5-16kg)

kr279.00

Tomt på lager

Bestill via epost
levering gratis
Kategori:
Produsent: Milovia

Sweet dream – Lommebleie med fleece mot huden Milovia OS (3,5-16kg)

Milovia er en veldig kjent tøybleieprodusent. De leverer varer av veldig høy kvalitet. På tøybleiegrupper over hele Europa finner du mange entusiaster av dette merket.  De produserer nydelige tøybleier av ypperste kvalitet.

Denne lommebleien er dedikert for baby som veier mellom 3,5kg og 16 kg. Den er i One Size størrelse.  Det er en perfekt løsning som dekker barnets behov i nesten hele bleieperioden. Takket være knapper i lengden kan du justere størrelsen på tøybleien fra S til L. Bleien lukkes med knapper rundt livet.

Fleece gir en følelse som er lignende en engangsbleie og passer fint til barn som liker å ha det tørt.

Lommebleien tilpasser seg til en liten kropp. Knappene er nær hverandre slik at du lett kan justere størrelsen rundt livet. Myke og elastiske strikker. En bred strikk på ryggen hjelper å tilpasse tøybleien til barnet.

Milovia lommebleier er best å bruke sammen med innlegg. Du kan se vårt utvalg her. Når barnet er lite er det nok med et kort innlegg, etterhvert legger man inn to, eller bretter et langt innlegg. Noen bruker prefolds og brettebleier i lommebleier men det gjør rumpa litt større. Hos de minste barn er det viktig å passe på at de skal ha det flatt under ryggen.

Den passer for barn mellom 3,5kg og 16 kg.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner eller blekemidler. Produsenten anbefaler å vaske i 40 – 60C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min. Tørker veldig fort.

Laget av pulpolyester og mikrofleece. Produsert 100% i Europa, Polen. Har alle sertifikater som tillater bruk på barn under 3 år.