Tøybleier Liten Startpakke NB – nyfødt – Mommy Mouse

599 kr

1 på lager

Produsent: Mommy Mouse

Tøybleier Liten Startpakke NB – nyfødt – Mommy Mouse

Tøybleie liten startpakke NEWBORN TEST er et pulsperrelag og 3 dedikerte innlegg med no-crash system. Innleggene tilpasser seg veldig tett til barnets stump og lår uten å lage merker på den sensitive huden.

Den er perfekt hvis du vil begynne å bruke tøybleier fra barnets første dag. Da kan man spare den lille babyen for alle kjemikalier som engangsbleier inneholder. Du kan også få tøybleietilskudd når du kjøper en av startpakkene. Les mer om det her eller ta kontakt med oss.

Mommy Mouse startpakke til nyfødt inneholder:

  • 1 pulsperrelag i NB størrelse (passer for barn som veier mellom 2,8 kg og 7kg)
  • 1 innlegg NB Thermo (har coolmax på innsiden)
  • 1 innlegg NB Fleece (har fleece på innsiden)
  • 1 innlegg NB organisk bomull (sydd av ikke bleket organisk bomull)
  • 1 par med ammeinnlegg

Man får muligheten til å prøve ut innlegg av forskjellige stoff og finne ut hva som passer best for ditt barn og dere som foreldre.

Den passer for barn mellom 2,7kg og 7 kg.

Mommy Mouse er kjent polsk produsent av tøybleier. Man kan kjøpe deres produkter i hele Europa. Mommy Mouse har stort fokus på kvalitet og produserer i trå med fair trade og less waste. Produsenten tar være på miljøet og ansetter syersker som bor i nærheten for å støtte lokalsamfunnet.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner eller blekemidler. Produsenten anbefaler å vaske i 40 – 60C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min. Tørker veldig fort. Får best absorberingsevne etter flere vask.

Laget av pulpolyester, thermo, bomull, fleece og organisk bomull. Produsert  100% i Europa, Polen. Har alle sertifikater som tillater bruk på barn under 3 år, har Øko-Tex sertifikat.