Tøybleier startpakke til barnehage – AIO – Mommy Mouse – LEMON TREE

999 kr

1 på lager

Produsent: Mommy Mouse

Tøybleier startpakke til barnehage – AIO – Mommy Mouse – LEMON TREE

Tøybleier startpakke til barnehage er lagt spesiell for daglig barnehage brukt. I tøybleie startpakken finner man 3 høy kvalitet alt-i-ett tøybleier og 2 våtposer. De kan brukes til å oppbevare bleier, våte badeklær eller møkkete barneklær. Liten våtpose er perfekt til bruk i barnehagen eller på tur. Den ene er størrelse 31x22cm og den andre 29x29cm.

Mommy Mouse startpakke til nyfødt inneholder:

  • 3 høy kvalitet alt-i-ett tøybleier ( AIO passer for barn som veier mellom 6,5,8 kg og 16kg)
  • 1 våtpose 31x22cm
  • 1 våtpose 29x29cm

Du sparer 200kr ved kjøp av startpakke 200kr og kan få tilskudd fra din kommune. Les mer her.

AIO Mommy Mouse har en helt fantastisk form som tilpasser seg veldig bra til barnets stump. Den gjør ikke rumpa stor og samtidig har den kjempegod absorberingsevne. De absorberer så godt at noen bruker dem som nattbleier. Denne modellen passer best for barn som veier mellom 6,5kg og 16kg. Myke og elastiske strikker. Stripen med pul på innsiden, holder på fuktigheten når barnet ligger mye. Mot huden er organisk bomull. Det absorberer kjempegodt og holder seg mykt selv om man lufttørker. På innsiden er det sydd inn innlegg som er laget av organisk bomull. Halvparten av innlegget er løst som gir muligheten til å brette etter behov. Den har åpning på begge ender av lomme, tøybleien tørker fortere og er lettere å bruke. Tøybleien har veldig god absorberingsevner og barnehagevennlig. De er lett å ta på for folk som har ikke erfaring med tøybleier fra før.

Mommy Mouse er kjent polsk produsent av tøybleier. Man kan kjøpe deres produkter i hele Europa. Mommy Mouse har stort fokus på kvalitet og produserer i trå med fair trade og less waste. Produsenten tar være på miljøet og ansetter syersker som bor i nærheten for å støtte lokalsamfunnet.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner eller blekemidler. Produsenten anbefaler å vaske i 40 – 60C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min. Tørker veldig fort. Får best absorberingsevne etter flere vask.

Laget av pulpolyester, thermo, bomull, fleece og organisk bomull. Produsert i 100% i Europa, Polen. Har alle sertifikater som tillater bruk på barn under 3 år, har Øko-Tex sertifikat.