Våren – Lommebleie + thermo stoff Mommy Mouse OS (3,5-16kg)

kr279.00

1 på lager

levering gratis
Kategori:
Produsent: Mommy Mouse

Våren – Lommebleie + thermo stoff mot huden Mommy Mouse OS (3,5-16kg)

Denne lommebleien er dedikert til baby som veier mellom 3,5kg og 16 kg. Den er i One Size størrelse.  Det er en perfekt løsning som dekker barnets behov  i nesten hele bleieperioden. Takket være knapper i lengden kan du justere størrelsen på tøybleien fra S til L. Bleien lukkes med knapper rundt livet.

Denne typen lommebleie har Thermo stoff på innsiden. Thermo er det samme stoffet som er mye brukt i treningstøy. Det fungerer veldig bra, spesielt på sommeren, barnet føler det kjølig og litt fuktig etter det har tisset.

Lommebleien tilpasser seg til en liten kropp. Knappene er nær hverandre slik at du kan lettere justere størrelsen rundt livet. Myke og elastiske strikker.

Mommy Mouse lommebleier er best å bruke sammen med innlegg. Du kan se vårt utvalg her. Når barnet er lite er det nok med et kort innlegg, etterhvert legger man inn to, eller bretter et langt innlegg. Noen bruker prefolds og brettebleier i lommebleier men det gjør rumpa litt større. Hos de minste barna er det viktig å passe på at skal ha det flatt under ryggen.

Den passer for barn mellom 3,5kg og 16 kg.

Bør vaskes før første gangs bruk. Ikke bruk tøymykner eller blekemidler. Produsenten anbefaler å vaske i 40 – 60C, man kan sentrifugere i 1000 omdreininger/min. Tørker veldig fort.

Laget av pulpolyester og thermo. Produsert i 100% i Europa, Polen. Har alle sertifikater som tillater til bruk på barn under 3 år, har Øko-Tex sertifikat.